Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSKIN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSKIN. Als je het bestand wilt openen DSKIN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSKIN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DockX Skin Format Mr. Gecko

Wat is een bestand DSKIN?

Huid die kan worden toegepast op het Mac OS X Dock met DockX. Opgeslagen in een pakketformaat dat meerdere .PNG-afbeeldingen en een .PLIST-bestand bevat. Gebruikt om het uiterlijk van het Dock te veranderen.

Om skins in DockX te importeren, selecteer 'Skin invoeren' in het menu Bestand en selecteer vervolgens een of meer DSKIN-bestanden om te importeren. Verschillende vellen zijn bij DockX inbegrepen en worden opgeslagen in de map "DockX Skins".

Hoe een bestand openen DSKIN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSKIN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSKIN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSKIN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSKIN openen

Andere problemen met een bestand DSKIN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSKIN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSKIN:

  • het gekozen bestand DSKIN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSKIN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSKIN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand