Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSM. Als je het bestand wilt openen DSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Sound Module Format N/A

Wat is een bestand DSM?

Tracker module formaat gebruikt door digitale audio tracking programma's. Bevat meerdere tracks met notities die een muzikale score samenstellen. Notities zijn gekoppeld aan geluidsmonsters, die ook in het bestand zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen DSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSM openen

Andere problemen met een bestand DSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSM:

  • het gekozen bestand DSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand