Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSP. Als je het bestand wilt openen DSP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Developer Studio Project Format Microsoft

Wat is een bestand DSP?

Project bestand gemaakt door Visual C ++ 6, een software ontwikkeling applicatie. Bevat projectinstellingen en verwijzingen naar broncode en activa bestanden. Wordt gebruikt voor het opslaan van de ontwikkeling van een Visual C ++ softwareprogramma.

Visual C ++ is nu bij Microsoft Visual Studio inbegrepen.

Hoe een bestand openen DSP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSP openen

Andere problemen met een bestand DSP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSP:

  • het gekozen bestand DSP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand