Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSS. Als je het bestand wilt openen DSS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Olympus DSS Voice Format International Voice Association

Wat is een bestand DSS?

Audio bestand opgeslagen door een digitale voice recorder of spraakherkenning programma. Opslaan van geluids audio data in een zeer gecomprimeerde indeling. Kan in de invoeg- of overschrijfmodus worden geschreven. Gewoonlijk gebruikt voor professionele transcriptieomgevingen, zoals advocatenkantoren.

DSS-bestanden kunnen worden geschreven met metagegevens, zoals de datum en tijd van de dictaat, de geluidslengte en de prioriteit.

Het DSS-bestandsformaat is oorspronkelijk ontwikkeld onder de International Voice Association (IVA), die bestaat uit Olympus America, Philips Electronics en Grundig. DSS-bestanden kunnen worden omgezet in meer algemene geluidsbestandstypen, zoals .WAV-bestanden.

Hoe een bestand openen DSS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSS openen

Andere problemen met een bestand DSS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSS:

  • het gekozen bestand DSS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand