Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DST. Als je het bestand wilt openen DST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Tajima Embroidery Format Tajima Group

Wat is een bestand DST?

Tajima CAM (computer assisted fabricage) bestand gebruikt door borduurmachines en software. Bewaar instructies voor het naaien van een borduurontwerp met een naaimachine. Bevat codes die de machine vertellen om te stoppen, springen en trimmen, die de naald naald leiden.

Het Tajima borduurformaat wordt wijd ondersteund door borduursoftware en machines.

Hoe een bestand openen DST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DST openen

Andere problemen met een bestand DST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DST:

  • het gekozen bestand DST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DST
DST naar JEFDST naar PDFDST naar PSDDST naar VIP