Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSV. Als je het bestand wilt openen DSV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DeSmuME Saved Game Format DeSmuME

Wat is een bestand DSV?

Opgeslagen spel gemaakt met DeSmuME, een Nintendo DS emulator. Spaart vorderingen op een bepaald punt binnen het spel, zodat het op een later tijdstip weer kan worden hervat. Opgeslagen door de emulator, wat betekent dat het opslaan bestand op elk gewenst moment kan worden gecreëerd, niet alleen op de spaarpunten binnen elke game.

Als u de extensie van ".Dsv" naar ".Sav" wijzigt, kan een DSV-bestand door andere Nintendo DS-emulators worden geopend.

Hoe een bestand openen DSV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSV openen

Andere problemen met een bestand DSV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSV:

  • het gekozen bestand DSV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand