Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSW. Als je het bestand wilt openen DSW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Workspace Format Microsoft

Wat is een bestand DSW?

Bevat de gebruikerswerkruimteinstellingen voor Microsoft Visual C ++ 6 ontwikkelingssoftware. Opslaan van de huidige toestand van de interface door de grootte en positie van open vensters en paletten vast te leggen. Kan later worden geladen om terug te keren naar de opgeslagen interface.

Microsoft Visual C ++ is nu onderdeel van Microsoft Visual Studio.

Hoe een bestand openen DSW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSW openen

Andere problemen met een bestand DSW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSW:

  • het gekozen bestand DSW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand