Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSX. Als je het bestand wilt openen DSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Diet Studio XML Format Numerical Computing

Wat is een bestand DSX?

XML-bestand gemaakt door Diet Studio, een applicatie die gebruikt wordt om persoonlijke voedings- en gezondheidsinformatie te volgen. Bevat het profiel van een persoon en informatie over voeding, energie, ingrediënten en voedingsstoffen. Gebruikt voor het opslaan en laden van gegevens die persoonlijke gezondheid volgen. Kan ook gebruikt worden om voedingsinformatie over voedingsmiddelen te onderzoeken.

Diet Studio kan de gegevens in DSX-bestanden gebruiken om HTML- en XML-rapporten af ​​te drukken. Het kan aangepaste rapporten genereren, zoals dagelijks of wekelijks voedselmenu.

Hoe een bestand openen DSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSX openen

Andere problemen met een bestand DSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSX:

  • het gekozen bestand DSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand