Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DSY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DSY. Als je het bestand wilt openen DSY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DSY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AJC Directory Synchronizer Project Format AJC

Wat is een bestand DSY?

Projectbestand aangemaakt met AJC Directory Synchronizer, een mapsynchronisatieprogramma. Bevat informatie over twee mappen die automatisch door het programma kunnen worden gesynchroniseerd. Vaak gebruikt voor het behoud van dezelfde gegevens op een desktop en laptop of voor back-up doeleinden.

Hoe een bestand openen DSY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DSY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DSY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DSY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DSY openen

Andere problemen met een bestand DSY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DSY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DSY:

  • het gekozen bestand DSY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DSY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DSY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand