Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DT0 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DT0. Als je het bestand wilt openen DT0, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DT0

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DTED Digital Terrain Elevation Data Level 0 Format National Geospatial-Intelligence Agency

Wat is een bestand DT0?

Digitale Terrain Elevation Data (DTED) Level 0-bestand dat door GIS-programma's wordt gebruikt om terreinhoogtegegevens te bestuderen. Bevat een matrix van hoogtepunten die gelijkmatig verdeeld zijn. Gebruikt door wetenschappelijke, technische en andere gemeenschappen om de helling, de hoogte en de oppervlakteruwheid van mondiale terreinen te bestuderen.

DTED Level 1 .DT1 en Level 2 .DT2 bestanden bevatten ook terreingegevens bij toenemende resolutie. Niveau 0-bestanden hebben de laagste resolutie-gegevens met rasterpunten op 30 arc seconden of ongeveer een kilometer.

De DTED Level 0 dataset werd bijgedragen door een coalitie van landen, waaronder België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. De dataset is vrij beschikbaar.

Hoe een bestand openen DT0?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DT0 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DT0 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DT0 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DT0 openen

Andere problemen met een bestand DT0

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DT0 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DT0:

  • het gekozen bestand DT0 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DT0 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DT0 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand