Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DT1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DT1. Als je het bestand wilt openen DT1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DT1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DTED Digital Terrain Elevation Data Level 1 Format National Geospatial-Intelligence Agency

Wat is een bestand DT1?

Digital Terrain Elevation Data (DTED) Level 1-bestand dat wordt gebruikt door militaire GIS-programma's om terreinhoogtegegevens weer te geven. Bevat een raster van hoogtepunten die gelijkmatig verdeeld zijn. Wordt gebruikt als standaard dataset voor militaire programma's die terreinhoogte, helling en oppervlakcontourinformatie vereisen.

DTED Level 0 .DT0 en Level 2 .DT2-bestanden maken ook de data voor het verhogen van de terreinen vast. Niveau 0-bestanden hebben de laagste grondgrenswaarden, en Niveau 2-bestanden hebben de hoogste grondgrenswaarden. Niveau 1 gegevens hebben een resolutie van drie boogseconden, of ongeveer 100 meter.

Hoe een bestand openen DT1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DT1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DT1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DT1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DT1 openen

Andere problemen met een bestand DT1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DT1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DT1:

  • het gekozen bestand DT1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DT1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DT1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand