Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DT2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DT2. Als je het bestand wilt openen DT2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DT2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Live Messenger Avatar Format Microsoft

Wat is een bestand DT2?

Beeldbestand dat wordt gebruikt door Windows Live Messenger, een programma dat wordt gebruikt voor online chatten. Bevat een emoticonbeeld in .GIF of .PNG-formaat. Wordt gebruikt om emoticons in online chatvensters te plaatsen. Kan hernoemd worden met een extensie ".Gif" of ".Png" en geopend in een beeldweergave.

In Windows XP worden DT2-bestanden typisch opgeslagen in de volgende gebruikersonderdirectory: "Application DataMicrosoftMessenger [LiveID] ObjectStoreCustomEmoticons".

In Windows Vista worden ze typisch opgeslagen in de volgende gebruikersonderdirectory: "AppDataMicrosoftMessenger [LiveID] ObjectStoreCustomEmoticons".

DT2-bestanden worden gebruikt in combinatie met .ID2-bestanden om het gebruik van emoticons in Windows Live Messenger te kunnen gebruiken.

Windows Live Messenger is in 2013 gestaakt en is naar Skype verhuisd.

Hoe een bestand openen DT2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DT2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DT2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DT2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DT2 openen

Andere problemen met een bestand DT2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DT2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DT2:

  • het gekozen bestand DT2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DT2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DT2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand