Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DT_ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DT_. Als je het bestand wilt openen DT_, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DT_

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Macintosh Data Fork Format N/A

Wat is een bestand DT_?

Bevat gegevens vork informatie uit een Macintosh bestand, gescheiden van de resource vork. Bevat de meeste gegevens van het bestand, maar niet de koptekstgegevens die in de resourcevork zijn gevonden

Hoe een bestand openen DT_?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DT_ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DT_ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DT_ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DT_ openen

Andere problemen met een bestand DT_

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DT_ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DT_:

  • het gekozen bestand DT_ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DT_ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DT_ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand