Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTD. Als je het bestand wilt openen DTD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Document Type Definition Format N/A

Wat is een bestand DTD?

Een DTD-bestand is een tekstbestand dat elementen en attributen specificeert die in een XML-, SGML-, HTML- of XHTML-document worden gebruikt. Het kan ook het ordenen en nestelen van elementen en hun attributen definiëren. DTD-bestanden worden vaak verwezen naar webpagina's met behulp van een URL.

DTD-bestanden worden ook gebruikt om te valideren of een bestand een geldig document vertegenwoordigt. Bijvoorbeeld, voordat u een XML-bestand parseert, kan een programma de markup-declaraties eerst valideren met behulp van een DTD-bestand om ervoor te zorgen dat het XML goed kan worden geparseerd.

Hoe een bestand openen DTD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTD openen

Andere problemen met een bestand DTD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTD:

  • het gekozen bestand DTD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand