Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTP. Als je het bestand wilt openen DTP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Page Express Desktop Publishing Document Poster

Wat is een bestand DTP?

Pagina-layout bestand gemaakt met Publish-iT desktop publishing (DTP) software. Mag tekst, afbeeldingen, speciale paginaformattering en meerdere pagina's bevatten. Vaak gebruikt voor het maken van nieuwsbrieven, brochures of andere soorten afdrukbare documenten.

DTP-bestanden kunnen ook worden uitgevoerd door Publish-iT als .PDF-documenten.

Hoe een bestand openen DTP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTP openen

Andere problemen met een bestand DTP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTP:

  • het gekozen bestand DTP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand