Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTR. Als je het bestand wilt openen DTR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DATroniC Data Recording AFT

Wat is een bestand DTR?

Bevat autodata geregistreerd door een DATroniC data logging device. Gebruikt voor het kalibreren en meten van automotive elektronische besturingseenheden (ECU's). Kan worden geanalyseerd met behulp van PC data analyse software.

Gegevens uit een DTR-bestand kunnen ook worden geïmporteerd in een Microsoft Excel-spreadsheet.

Hoe een bestand openen DTR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTR openen

Andere problemen met een bestand DTR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTR:

  • het gekozen bestand DTR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand