Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTS. Als je het bestand wilt openen DTS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Surround Audio File Format N/A

Wat is een bestand DTS?

Multi-channel audio bestand gecodeerd in de Digital Theatre Systems (DTS) formaat. Opslaan van vijf tracks van geluidsgegevens die worden gebruikt voor surround sound. Kanalen zijn onder andere midden, links voor, rechts, achter, achter en achter.

Om alle kanalen van een DTS-bestand te kunnen afspelen, moet de uitvoer- en luidsprekerinstelling 5-kanaals audio ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door gebruik te maken van een optische uitverbinding met een surround luidsprekersysteem.

Hoe een bestand openen DTS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTS openen

Andere problemen met een bestand DTS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTS:

  • het gekozen bestand DTS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand