Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTSHD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTSHD. Als je het bestand wilt openen DTSHD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTSHD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DTS-HD Master Audio Format DTS

Wat is een bestand DTSHD?

Audio-bestand gebruikt om Blu-ray en HD DVD-schijven te schrijven. Bevat geluidsgegevens opgeslagen in een lossless of lossy formaat. Wordt in combinatie met videodata gebruikt om een ​​Blu-ray-disc surround-geluid voor films te maken.

DTS-HD lossy audio kan worden gereconstrueerd terug in de originele stream in DTS-HD Master Audio Suite.

Hoe een bestand openen DTSHD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTSHD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTSHD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTSHD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTSHD openen

Andere problemen met een bestand DTSHD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTSHD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTSHD:

  • het gekozen bestand DTSHD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTSHD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTSHD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand