Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTSX. Als je het bestand wilt openen DTSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DTS Settings Format Microsoft

Wat is een bestand DTSX?

Data Transformation Services (DTS) bestand dat wordt gebruikt door SQL Server, een RDBMS (relationele database management systeem) applicatie. Specificeert instellingen voor het migreren van gegevens tussen databases. Geeft de integratie van externe gegevensbronnen toe.

DTSX-bestanden worden gebruikt door SSIS (SQL Server Integration Services), een onderdeel van SQL Server.

Hoe een bestand openen DTSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTSX openen

Andere problemen met een bestand DTSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTSX:

  • het gekozen bestand DTSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand