Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DTX. Als je het bestand wilt openen DTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Documented LaTeX Source Format N/A

Wat is een bestand DTX?

LaTeX-pakketbestand gemaakt in het DOCTex-formaat. Bevat zowel bron als documentatie in hetzelfde bestand, wat betekent dat zowel de gebruikershandleiding (de documentatie) als de LaTeX-component die moet worden geïnstalleerd (eG, een nieuwe stijl of klasse) aanwezig zijn in het bestand. Gebruikt voor het distribueren van LaTeX-pakketten.

DTX-bestanden bevatten bijna altijd een bijbehorend .INS-installatiebestand dat de DTX-inhoud in afzonderlijke bestanden (eG, .STY of .TEX-bestanden) extrakt. Voer het INS-bestand uit in uw LaTeX-applicatie om de bestanden te extraheren.

Hoe een bestand openen DTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DTX openen

Andere problemen met een bestand DTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DTX:

  • het gekozen bestand DTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand