Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DUC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DUC. Als je het bestand wilt openen DUC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DUC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Action Replay Max DS Save Format Datel

Wat is een bestand DUC?

Opgeslagen spel gemaakt door de Action Replay Max DS, een hardwareapparaat waarmee cheatcodes worden toegepast op Nintendo DS en DS Lite handheld console games. Opgeslagen in Action Replay Max DS's proprietary formaat, maar kan worden omgezet naar een traditioneel .SAV bestand en geladen met een Nintendo DS emulator.

De website van Shunyweb kan worden gebruikt om DUC-bestanden te converteren naar SAV-bestanden. U kunt ook de programma's max2sc.Exe en ARDStoSAV.Exe gebruiken.

Hoe een bestand openen DUC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DUC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DUC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DUC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DUC openen

Andere problemen met een bestand DUC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DUC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DUC:

  • het gekozen bestand DUC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DUC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DUC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand