Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DUCK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DUCK. Als je het bestand wilt openen DUCK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DUCK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cyberduck Bookmark Format Cyberduck

Wat is een bestand DUCK?

Bookmark gemaakt door Cyberduck, een open source FTP, SFTP en WebDAV client. Bevat verbindingsinstellingen voor een specifieke server. Opent de verbinding met de bijbehorende server wanneer u dubbelklikt.

Cyberduck-bladwijzers worden opgeslagen in een XML-formaat en bevatten het serveradres, het directory pad, de poort, het protocol en de logingegevens. Ze kunnen gemaakt worden door Bookmark & ​​rarr te selecteren. Nieuwe bladwijzer binnen Cyberduck. Bladwijzers kunnen ook naar en van het venster Bladwijzers worden gesleept.

In Mac OS X worden Cyberduck-bladwijzers opgeslagen in de volgende map:

~ / Bibliotheek / Toepassingsondersteuning / Cyberduck / Bookmarks

Recente verbindingen worden ook opgeslagen als bladwijzers in de volgende map:

~ / Bibliotheek / Application Support / Cyberduck / History

Hoe een bestand openen DUCK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DUCK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DUCK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DUCK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DUCK openen

Andere problemen met een bestand DUCK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DUCK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DUCK:

  • het gekozen bestand DUCK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DUCK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DUCK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand