Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DUMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DUMP. Als je het bestand wilt openen DUMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DUMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google BreakPad Crash Log Format Google

Wat is een bestand DUMP?

Crash log gegenereerd door Google BreakPad, een crash rapportage tool gebruikt door Mozilla Firefox en andere programma's. Kan door het programma opgeslagen worden naar het lokale bestandssysteem van de gebruiker wanneer het programma crasht, samen met .EXTRA-bestanden.

DUMP-bestanden kunnen bij de softwareontwikkelaar worden ingediend met EXTRA-bestanden, zodat de oorzaak van de crash kan worden bepaald.

DUMP bestanden die gegenereerd worden door Mozilla Firefox worden opgeslagen in de [gebruiker] AppDataRoamingMozillaFirefoxCrash Reportpending directory.

Hoe een bestand openen DUMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DUMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DUMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DUMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DUMP openen

Andere problemen met een bestand DUMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DUMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DUMP:

  • het gekozen bestand DUMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DUMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DUMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand