Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DUS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DUS. Als je het bestand wilt openen DUS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DUS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Readiris Font Dictionary Format I.R.I.S.

Wat is een bestand DUS?

Woordenboek van lettertypen en hun beschrijvingen geïnstalleerd met Readiris OCR-software. Wordt gebruikt voor het herkennen van tekst afgedrukt in verschillende lettertypen. Vaak geïnstalleerd met scannersoftware. Typisch genoemd "DPE.DUS."

Hoe een bestand openen DUS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DUS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DUS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DUS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DUS openen

Andere problemen met een bestand DUS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DUS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DUS:

  • het gekozen bestand DUS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DUS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DUS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand