Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DV. Als je het bestand wilt openen DV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Video Format N/A

Wat is een bestand DV?

Opgenomen videobestand gemaakt door een digitale video (DV) camera. Op de DV-tape van de camera opgeslagen en gebruikt een standaard ruw formaat voor de DV-video. Ondersteund door meerdere videobewerkingsprogramma's.

De extensie ".Dv" wordt ook soms gebruikt voor andere videoformaten zoals QuickTime-DV of DV-AVI. In deze gevallen moet u ze openen met hun respectieve softwareprogramma's.

Hoe een bestand openen DV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DV openen

Andere problemen met een bestand DV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DV:

  • het gekozen bestand DV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DV
DV naar AVI