Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DV-AVI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DV-AVI. Als je het bestand wilt openen DV-AVI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DV-AVI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft DV-AVI Video Format Microsoft

Wat is een bestand DV-AVI?

Video-bestandsformaat gemaakt door Microsoft om digitale video in .AVI-bestanden te verwerken. Beveiligt DV-video van een digitale camcorder in een AVI-bestandencontainer. Kan een van de twee typen zijn: Type-1 : AVI-bestand met één DV-gegevensstroom. Biedt gecombineerde, of "muxed" audio- en DV-video in een enkele interleaved stream. Type-2 : AVI-bestanden die DV-video en DV audio streams bevatten. Scheid de interleaved data in afzonderlijke streams. DV-AVI-bestanden kunnen worden afgespeeld met een aantal verschillende videospelerprogramma's.

Hoe een bestand openen DV-AVI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DV-AVI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DV-AVI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DV-AVI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DV-AVI openen

Andere problemen met een bestand DV-AVI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DV-AVI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DV-AVI:

  • het gekozen bestand DV-AVI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DV-AVI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DV-AVI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand