Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DV2 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DV2. Als je het bestand wilt openen DV2, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DV2

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Divine Divinity 2 Game Format Larian Studios

Wat is een bestand DV2?

Game bestand gebruikt door Divinity II: Ego Draconis, een fantasie rollenspel. Kan tekst-, spraak- en lipsynchronisatie-instellingen bevatten voor in-game dialoogvenster. Mag ook andere spelgegevens zoals texturen opslaan. Soms wordt de speler gewijzigd om het spel in een andere taal te lokaliseren.

DV2 bestanden kunnen worden geëxtraheerd met behulp van een hulpprogramma genaamd dv2_u.Exe. Nadat bestanden zijn gewijzigd, kunnen ze opnieuw worden verpakt met behulp van een hulpprogramma genaamd dv2_pak.Exe.

Een gemeenschappelijk DV2 bestand is Dialogs.Dv2, waarin het spel dialoog opgeslagen is in embedded ".Dialog" bestanden. Dit bestand en andere DV2-bestanden bevinden zich in de map DataWin32Packed van een Divinity II: Ego Draconis-installatie.

Hoe een bestand openen DV2?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DV2 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DV2 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DV2 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DV2 openen

Andere problemen met een bestand DV2

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DV2 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DV2:

  • het gekozen bestand DV2 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DV2 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DV2 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand