Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DV4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DV4. Als je het bestand wilt openen DV4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DV4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Bosch Security Systems CCTV Video Format Bosch Security Systems

Wat is een bestand DV4?

Opgenomen videobestand gecreëerd door Bosch Security Systems closed-circuit televisie (CCTV) systemen. Biedt video in een eigen formaat. Gebruikt voor het archiveren en beoordelen van surveillance video's.

DV4-bestanden kunnen alleen worden afgespeeld met behulp van de Archiefspeler die bij de CCTV-aankopen van Bosch Security Systems wordt geleverd. Wanneer u DV4-videobestanden overbrengt naar externe media, moet u ook de toepassing Archiefspeler kopiëren met de video, zodat u deze kunt afspelen vanaf het externe apparaat.

Archief Speler versie 2 kan gevangen video exporteren naar .WMV en .MP4 bestanden. Het kan ook video's branden naar cd- en dvd-formaten. WMV-uitvoer omvat een vereist ".Sig" -bestand, en MP4-uitvoer bevat een vereist ".Ind" -indexbestand. Vorige archief Spelerversies kunnen opgenomen video naar .AVI-bestanden exporteren. Om deze te spelen moet u echter de Xvid-codec installeren.

Hoe een bestand openen DV4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DV4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DV4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DV4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DV4 openen

Andere problemen met een bestand DV4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DV4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DV4:

  • het gekozen bestand DV4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DV4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DV4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand