Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVC. Als je het bestand wilt openen DVC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dragon NaturallySpeaking Voice Command Format Nuance Communications

Wat is een bestand DVC?

Bestand gebruikt door Dragon NaturallySpeaking, een spraakherkenningsprogramma ontwikkeld door Nuance Communications. Hiermee slaat u een verzameling stemopdrachten op die door de gebruiker kunnen worden gesproken, evenals de scripts die worden uitgevoerd wanneer ze worden uitgegeven.

Dragon NaturallySpeaking scripts zijn geschreven in een eigen taal. Ze kunnen een reeks toetsaanslagen uitvoeren of aangepaste acties uitvoeren die applicaties starten, selecteer gebruikersinterfaceelementen, controleer de muis, produceer audio en voer andere operaties uit.

Global.Dvc - Definieert alle spraakopdrachten die door de gebruiker kunnen worden uitgegeven.

Hoe een bestand openen DVC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVC openen

Andere problemen met een bestand DVC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVC:

  • het gekozen bestand DVC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand