Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVD. Als je het bestand wilt openen DVD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Elby CloneDVD Image SlySoft

Wat is een bestand DVD?

Bevat informatie die wordt gebruikt door CloneCD bij het branden van dvd-data op een disc. Meestal slechts een paar bytes in grootte, maar nodig om gegevens op een disc te branden. Opgeslagen samen met veel grotere gegevensbestanden, meestal met extensies ".000," ".001," ".002," etc.

SlySoft CloneCD is niet meer ontwikkeld.

Hoe een bestand openen DVD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVD openen

Andere problemen met een bestand DVD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVD:

  • het gekozen bestand DVD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand