Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVDMEDIA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVDMEDIA. Als je het bestand wilt openen DVDMEDIA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVDMEDIA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
RipIt DVD Backup Format The Little App Factory

Wat is een bestand DVDMEDIA?

Ripped DVD-pakket gemaakt door RipIt, een programma dat digitale back-ups van dvd's maakt. Bevat audio- en videobestanden die uit een dvd zijn gescheurd. Wordt gebruikt voor het back-up van DVD's en afspelen met Apple DVD Player.

RipIt kan geen nieuwe dvd's met DVDMEDIA-bestanden branden. Het kan echter gescheurde DVD's exporteren naar de standaard DVD-formaat (VIDEO_TS en AUDIO_TS-mappen) om te branden met andere dvd-branderhulpprogramma's.

Als u DVD's naar de standaard dvd-formaat wilt exporteren, kunt u 1) de optie voorkeuren uitschakelen "gebruik .Dvdmedia extension" in RipIt voordat u een dvd ript, of 2) met de rechtermuisknop op het DVDMEDIA-bestand klikken en selecteer Inhoud van de verpakking weergeven.

Hoe een bestand openen DVDMEDIA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVDMEDIA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVDMEDIA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVDMEDIA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVDMEDIA openen

Andere problemen met een bestand DVDMEDIA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVDMEDIA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVDMEDIA:

  • het gekozen bestand DVDMEDIA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVDMEDIA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVDMEDIA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DVDMEDIA
DVDMEDIA naar VOB