Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVDR. Als je het bestand wilt openen DVDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DVD Master Image Format N/A

Wat is een bestand DVDR?

Schijfafbeeldingbestand dat wordt gebruikt door DiskImageMounter, een hulpprogramma dat bij Mac OS X is opgenomen. Opslaan van de inhoud van een dvd of herschrijfbare cd. Kan ook de .CDR-bestandsextensie gebruiken. Hiermee kunnen virtuele schijven zonder de fysieke schijf worden gemonteerd.

Hoe een bestand openen DVDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVDR openen

Andere problemen met een bestand DVDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVDR:

  • het gekozen bestand DVDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand