Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVDS. Als je het bestand wilt openen DVDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DVDStyler Project Format DVDStyler

Wat is een bestand DVDS?

XML project bestand gemaakt door DVDStyler, een DVD authoring tool. Bevat alle informatie die nodig is om een ​​dvd te branden, inclusief de dvd-menu's, achtergrondgrafiek en aspect ratio. Hiermee worden ook verwijzingen naar de videobestanden opgeslagen die op de disc worden verbrand.

DVDStyler-projecten worden standaard opgeslagen met de .XML-extensie, maar kunnen ook de extensie ".Dvds" gebruiken.

Hoe een bestand openen DVDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVDS openen

Andere problemen met een bestand DVDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVDS:

  • het gekozen bestand DVDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand