Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVF. Als je het bestand wilt openen DVF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sony DV Voice Format Sony

Wat is een bestand DVF?

Gecomprimeerd geluidsbestandsformaat dat wordt gebruikt door Sony's digitale audio-recorder, zoals de ICD-BP100 en ICD-BP150. Opgeslagen in een eigen audioformaat dat alleen door Sony software wordt herkend.

DVF-bestanden kunnen worden omgezet naar een standaard. WAV-formaat met behulp van de Sony Digital Voice Editor.

Hoe een bestand openen DVF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVF openen

Andere problemen met een bestand DVF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVF:

  • het gekozen bestand DVF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand