Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVG. Als je het bestand wilt openen DVG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
GraphicsWorks Vector Drawing Format Data Becker

Wat is een bestand DVG?

Vector afbeelding gemaakt door Graphic Works, een oudere technische tekening en illustratie programma. Wordt gebruikt voor het opslaan van CAD tekeningen zoals mechanische illustraties en montage instructies. Opgeslagen in een eigen formaat dat alleen door Graphic Works kan worden geopend.

Er is nog een softwareprogramma genaamd GraphicWorks ontwikkeld door Utopia Digital Media. Dit programma is echter anders dan het Graphic Works-programma van Data Becker en kan DVG-bestanden niet openen.

De grafische werken zijn beëindigd en is niet meer beschikbaar om te downloaden.

Hoe een bestand openen DVG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVG openen

Andere problemen met een bestand DVG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVG:

  • het gekozen bestand DVG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand