Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVI. Als je het bestand wilt openen DVI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TeX Text Document (TeX Device Independent File Format) N/A

Wat is een bestand DVI?

Uitvoerbestand van een TeX-programma, zoals LaTeX. Bevat typenettingsinformatie die moet worden verzonden naar een printer. Vereist een DVI-stuurprogramma, maar is "apparaat onafhankelijk", wat betekent dat het op bijna elk type typografisch uitvoerapparaat kan worden afgedrukt. Soortgelijk aan een PostScript-bestand (.PS).

DVI-bestanden worden opgeslagen in een binair formaat, waardoor ze niet kunnen worden gelezen met behulp van een teksteditor.

Hoe een bestand openen DVI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVI openen

Andere problemen met een bestand DVI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVI:

  • het gekozen bestand DVI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand