Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVR-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVR-MS. Als je het bestand wilt openen DVR-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVR-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Digital Video Recording Format Microsoft

Wat is een bestand DVR-MS?

Video formaat gebruikt voor het opslaan van opgenomen televisie inhoud. Introduceerd in Microsoft Windows XP Media Center Edition. Hiermee kunt u DVR-functies zoals tijdschakelen, live-tv pauzeren en gelijktijdig opnemen en afspelen. Video is gecodeerd als MPEG-2 en audio is gecodeerd als MPEG-1 Layer II.

DVR-MS bestanden kunnen met Windows Media Player worden afgespeeld op systemen met Windows XP SP1 of later geïnstalleerd. Ze kunnen ook worden afgespeeld in Windows Media Center, die bij Windows Vista Home Premium en Ultimate edities is opgenomen.

Hoe een bestand openen DVR-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVR-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVR-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVR-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVR-MS openen

Andere problemen met een bestand DVR-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVR-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVR-MS:

  • het gekozen bestand DVR-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVR-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVR-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DVR-MS
DVR-MS naar M2TSDVR-MS naar 3GPDVR-MS naar 3GPPDVR-MS naar AVIDVR-MS naar DVRDVR-MS naar F4VDVR-MS naar M2TDVR-MS naar MKVDVR-MS naar MOVDVR-MS naar MP4DVR-MS naar MPEGDVR-MS naar MPGDVR-MS naar MTSDVR-MS naar WEBMDVR-MS naar WMV