Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DVX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DVX. Als je het bestand wilt openen DVX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DVX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DivX Movie DivX

Wat is een bestand DVX?

Film of videoclip gecodeerd met DivX, een kwalitatief hoogwaardige videocompressie codec. Kan worden afgespeeld met DivX-software of andere videospellen die de DivX-codec ondersteunen.

DVX is kort voor de standaard .DIVX bestandsuitbreiding.

Hoe een bestand openen DVX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DVX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DVX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DVX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DVX openen

Andere problemen met een bestand DVX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DVX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DVX:

  • het gekozen bestand DVX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DVX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DVX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand