Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DWA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DWA. Als je het bestand wilt openen DWA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DWA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Digital Waveform Archiver Audio Format DWA coder

Wat is een bestand DWA?

Audiobestand gecreëerd met DWA (Digital Waveform Archiver) compressie, een formaat ontwikkeld om de audiokwaliteit over .MP3-compressie te verbeteren, terwijl de grootte van het audiobestand lager wordt dan de loslose compressiemethoden. Kan omgezet worden tussen het DWA en .WAV formaat met DWA coder.

Het DWA formaat wordt zelden gebruikt en is niet aangenomen door standaard audio afspeelprogramma's.

Hoe een bestand openen DWA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DWA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DWA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DWA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DWA openen

Andere problemen met een bestand DWA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DWA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DWA:

  • het gekozen bestand DWA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DWA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DWA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand