Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DWFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DWFX. Als je het bestand wilt openen DWFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DWFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Design Web Format Autodesk

Wat is een bestand DWFX?

Een DWFX bestand is een 2D of 3D tekening gemaakt met Autodesk CAD software. Het is opgeslagen in de DWFx-indeling, die vergelijkbaar is met een .DWF-bestand, maar is geformatteerd met behulp van Microsoft's XML Paper Specification (XPS). DWFX-bestanden kunnen 3D-ontwerpgegevens, objecteigenschappen en metagegevens bevatten.

DWFx-bestanden kunnen worden bekeken met Autodesk Design Review of AutoCAD 2009. Ze kunnen ook worden geopend met behulp van Microsoft's XPS Viewer, die bij Windows Vista is opgenomen.

Hoe een bestand openen DWFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DWFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DWFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DWFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DWFX openen

Andere problemen met een bestand DWFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DWFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DWFX:

  • het gekozen bestand DWFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DWFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DWFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DWFX
DWFX naar DWGDWFX naar ASCDWFX naar DWFDWFX naar DXFDWFX naar W2DDWFX naar W3D