Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DWI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DWI. Als je het bestand wilt openen DWI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DWI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dance With Intensity Format N/A

Wat is een bestand DWI?

Song data bestand voor Dance With Intensity (DWI), een PC versie van Dance Dance Revolution (DDR). Bevat liedgegevens, achtergrond animaties en pijlen die verplaatsen met het ritme van het lied. Ondersteund door StepMania en andere PC dance programma's.

Dans met intensiteit en aanverwante spellen zijn bedoeld om te worden gespeeld met een dancepad als controller.

Hoe een bestand openen DWI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DWI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DWI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DWI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DWI openen

Andere problemen met een bestand DWI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DWI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DWI:

  • het gekozen bestand DWI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DWI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DWI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand