Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DWS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DWS. Als je het bestand wilt openen DWS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DWS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Standardization Format Autodesk

Wat is een bestand DWS?

Tekenverificatiebestand gebruikt door AutoCAD, een 3D-ontwerp en engineering CAD-applicatie. Bevat eigenschappen die in een andere tekening moeten worden aangepast. Wordt gebruikt voor het definiëren van tekenstandaarden en voor het detecteren van overtredingen tijdens het controleproces. Kan worden gebruikt om normen voor laageigenschappen, dimensiestijlen, linetypes en tekststijlen op te geven.

Meerdere DWS-bestanden kunnen worden toegepast op een enkele tekening. Daarnaast kan AutoCAD's Batch Standards Checker, die gebruik maakt van .CHX-bestanden, worden gebruikt voor het definiëren van geautomatiseerde batchprocessen die tekeningen controleren tegen de normen die zijn gedefinieerd in DWS-bestanden.

Tekenstandaarden kunnen op dezelfde manier opgeslagen worden als elke andere tekening. U kunt nieuwe tekening maken, de eigenschappen definiëren en vervolgens opslaan als & rarr. AutoCAD Tekenstandaarden.

Hoe een bestand openen DWS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DWS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DWS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DWS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DWS openen

Andere problemen met een bestand DWS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DWS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DWS:

  • het gekozen bestand DWS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DWS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DWS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand