Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DWT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DWT. Als je het bestand wilt openen DWT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DWT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Dreamweaver Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand DWT?

Een DWT-bestand is een sjabloon waarmee meerdere webpagina's worden gemaakt in Dreamweaver, een populair webontwikkelingsprogramma. Het bevat een webpagina met bewerkbare regio's die door de gebruiker en niet-bewerkbare regio's zijn gedefinieerd die alle pagina's die uit de sjabloon zijn ontworpen, beïnvloeden.

DWT-bestanden zijn nuttig voor ontwikkelaars, omdat ze hen in staat stellen om tijd en werk te besparen door slechts een keer een bewerking te maken die op de andere pagina's moet worden weergegeven. De bewerkbare gebieden die in een sjabloon zijn aangewezen, zijn de gebieden die u individueel wilt bewerken op webpagina's die geen invloed hebben op andere webpagina's die uit de sjabloon komen. De niet-bewerkbare regio's zijn de gebieden die u op alle pagina's hetzelfde wilt houden zoals menu's, navigatiebars, logo's en voetteksten.

U kunt een webpagina als een DWT-sjabloon opslaan door File & rarr te selecteren. Opslaan als sjabloon .... Wanneer u het DWT-bestand maakt, wordt een map genaamd 'Sjablonen' in uw website-map gemaakt en wordt het DWT-bestand erin geplaatst.

Dreamweaver is oorspronkelijk ontwikkeld door Macromedia. Adobe verwierf Macromedia in 2005 en het programma is nu ontwikkeld en verspreid door Adobe.

Hoe een bestand openen DWT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DWT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DWT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DWT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DWT openen

Andere problemen met een bestand DWT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DWT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DWT:

  • het gekozen bestand DWT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DWT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DWT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DWT
DWT naar DWG