Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DX. Als je het bestand wilt openen DX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DEC WPS/DX Text Format N/A

Wat is een bestand DX?

Een DX-bestand is een document dat is gemaakt door DEC WPS Plus, een DOS-tekstverwerkingsprogramma. Het bevat een document opgeslagen in gewone tekst. DX-bestanden kunnen worden geopend door elke tekstverwerker.

DX-bestanden zijn zeer zeldzaam, aangezien het DEC WPS Plus programma dat ze gebruikt om ze te maken niet meer gebruikt wordt, behalve een paar computerhobbyisten. Als u een DX-bestand wilt openen, kunt u een teksteditor gebruiken.

DEC WPS staat voor het Word Processing System van Digital Equipment Corporation.

Hoe een bestand openen DX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DX openen

Andere problemen met een bestand DX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DX:

  • het gekozen bestand DX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand