Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DXB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DXB. Als je het bestand wilt openen DXB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DXB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Drawing Exchange Format Autodesk

Wat is een bestand DXB?

Vector beeldformaat gebruikt door Autodesk AutoCAD. Biedt 3D CAD tekeningen gemaakt door AutoCAD, zoals bouw en landschap ontwerpen.

DXB is de binaire versie van een .DXF-bestand, dat op tekst gebaseerde is. DXB-bestanden zijn kleiner en laden sneller dan DXF-bestanden, maar zijn niet zo compatibel met andere programma's als DXF-bestanden.

Hoe een bestand openen DXB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DXB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DXB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DXB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DXB openen

Andere problemen met een bestand DXB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DXB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DXB:

  • het gekozen bestand DXB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DXB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DXB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DXB
DXB naar DWG