Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DXE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DXE. Als je het bestand wilt openen DXE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DXE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Data Extraction Template Format Autodesk

Wat is een bestand DXE?

Sjabloonbestand gebruikt door AutoCAD, een 3D CAD applicatie die gebruikt wordt voor architecturale tekening. Bevat eigenschappen die uit getrokken objecten worden geëxtraheerd. Hiermee kunnen gebruikers tekengegevens extraheren met dezelfde eigenschappen uit meerdere tekeningen.

AutoCAD biedt het hulpprogramma Data Extraction Wizard voor het begeleiden van gebruikers via het data-extractieproces. Gebruikers kunnen objecten filteren, de geëxtraheerde gegevens organiseren, gegevens samenvoegen met een Microsoft Excel-spreadsheet, een uitvoerformaat selecteren en de outputgegevens in een tabel formatteren. De gebruikerskeuzes uit dit proces kunnen opgeslagen worden als een DXE-bestand.

Hoe een bestand openen DXE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DXE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DXE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DXE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DXE openen

Andere problemen met een bestand DXE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DXE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DXE:

  • het gekozen bestand DXE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DXE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DXE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies DXE
DXE naar DWG