Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DXL. Als je het bestand wilt openen DXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Domino XML Format IBM

Wat is een bestand DXL?

XML-database bestand gemaakt voor Lotus Domino, een enterprise-level business collaboration software. Kan gegevens opslaan vanuit een Lotus Domino-database, evenals schema's, ontwerpelementen, weergaven, formulieren en documenten. Biedt een uitvoer- en uitwisselingsformaat voor de database.

Met Domino XML Langauge-bestanden kunnen gebruikers data en structurele componenten toevoegen aan de database met behulp van XML.

Hoe een bestand openen DXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DXL openen

Andere problemen met een bestand DXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DXL:

  • het gekozen bestand DXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand