Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DXLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DXLS. Als je het bestand wilt openen DXLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DXLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DashXL Skin Set Format Palmer Performance Engineering

Wat is een bestand DXLS?

Skin-bestand dat wordt gebruikt door DashCommand, programma dat wordt gebruikt voor het monitoren van boorddiagnostiek II (OBD-II) autodata. Bevat bestanden die het uiterlijk van het dashboard opgeven, waarin verschillende diagnostische hulpmiddelen worden weergegeven. Hiermee kunt u het dashboard aanpassen.

DXLS-bestanden bevatten meerdere dashboardweergaven. In elke weergave worden de aspect ratio van de weergave opgeslagen, evenals de zichtbare elementen en hun eigenschappen. Voorbeeld visuele diagnostische elementen omvatten versnelling, snelheid en watertemperatuur.

Dashboardskins kunnen worden aangepast voor een Windows-touchscreen-omgeving en voor mobiele apparaten, zoals de iPhone, iPad of Android-apparaten.

Hoe een bestand openen DXLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DXLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DXLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DXLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DXLS openen

Andere problemen met een bestand DXLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DXLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DXLS:

  • het gekozen bestand DXLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DXLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DXLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand