Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DXP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DXP. Als je het bestand wilt openen DXP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DXP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CDBurnerXP Data Compilation Format Canneverbe

Wat is een bestand DXP?

Gegevensschijf compilatie bestand gemaakt door CDBurnerXP, een programma dat wordt gebruikt om data en muziekschijven te branden. Bevat een lijst met bestanden en mappen om te branden, evenals de bestandsgroottes en de doelmapstructuur. Opgeslagen in een XML-formaat.

CDBurnerXP slaat audio-compilatiebestanden op met de .AXP-extensie.

Hoe een bestand openen DXP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DXP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DXP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DXP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DXP openen

Andere problemen met een bestand DXP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DXP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DXP:

  • het gekozen bestand DXP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DXP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DXP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand