Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

DXX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand DXX. Als je het bestand wilt openen DXX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ DXX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Drawing Interchange Attribute Format Autodesk

Wat is een bestand DXX?

Gegevensbestand gemaakt door AutoCAD, een applicatie die wordt gebruikt voor het maken van 3D-tekeningen. Mag tekenreferentie-, attribuut- en eindvoorwerpobjecten bevatten. Kan alleen een subset van informatie opslaan die opgeslagen kan worden in een .DXF-bestand.

DXX-bestanden worden gebruikt voor het extraheren van kleine hoeveelheden informatie uit een tekening die met andere CAD-toepassingen met elkaar kan worden gebruikt.

Hoe een bestand openen DXX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand DXX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de DXX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand DXX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand DXX openen

Andere problemen met een bestand DXX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand DXX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken DXX:

  • het gekozen bestand DXX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand DXX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand DXX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand